Träningsavbrott...

Har haft ett par dåliga träningsveckor, blev förkyld inför förra helgen och kom igång med träningen först i onsdags. Blev ett par bra pass med bodypump och spinning inann helgen. Tog en skön vilodag i går och hade tänkt ett
långpass i dag, men känns som jag fått en släng av frugans magåkomma, känns lite oroligt i magen liksom. Har därför suttit framför teven hela dagen men dock fick upp pulsen rejält när Hellner gjorde en stark avslutning på loppet.
Nu hoppas jag på tre tuffa träningsveckor innan det är dags för seedningsloppet, har inte tänkt att ladda något speciellt men kanske skippar långpass och bodypump inför tävlingen.
Bortsett från sjukdom så känns kroppen bra och jag känner mig positiv inför vad som komma skall. Nu gäller det bara att hålla sig frisk och hel och köra på.
Håller även på att ska köpa lite nya löparpjucks, känns som om det kanske blir två par, ett par supersnabba och ett par maraskor, vi får se vad plånboken (och frugan) säger!
Gula maraskor och snabba orangea skor kanske på mina fötter snart!!

Amundön tur och retur.

Har länge tänkt att fota under mina långpass och i morse kom jag ihåg att göra det också.
Passet blev drygt 24 km på 1:58, snittpuls på 76%. Grymt skön känsla i kroppen trots den senaste veckans träning. Jag har fått ihop 11 pass på 8 dagar så det var lite sega ben i morse.
Väl hemma väntade världens bästa fru med nybakade scones och melodikrysset, härlig lördag och i morgon är det VILA!!!

Längta till vila!

När man kör intervaller med Spring-Therese så gäller regeln att man ska längta till vila när sista minuten börjar. Lite den känslan har jag nu gällande träningen , börjar känna mig lite sliten efter mycket jobb och mycket träning. Har tre planerade pass kvar av veckan så nu gäller det att fokusera och orka hålla hela sista minuten för sen kommer en skön lång vila. Tanken är att köra ett långpass på lördag morgon för att sen bara vila i en och en halv dag. Ledig på lördag innebär SCHLAGER! Tjohoo....
Nästa vecka jobbar jag kväll så då blir det nog några färre träningspass, jag får se hur det blir, annars har en ny måltid för varvet sats upp, nu är det under 1,20 som gäller, hmmm kan bli tufft men inte omöjligt!

Jobb och träningsvecka!

Har skickat iväg fru och barn till sydligare breddgrader, har nämligen ett mastigt arbetsschema resten av veckan, hoppas att man hinner med lite träning också. Känner mig riktigt taggad att köra på med vinterträningen även om det gärna får bli lite varmare ute.
Har lyckats få till tre bra löppass (körde en riktigt härlig mjölksyrafylld snabbdistans på bandet idag)och en 90 min spinning redan denna veckan så jag känner ingen panik om jag inte hinner med så mycket mer, vi får se. Planen är att hinna med ett långpass och en bodypump i alla fall.
Nä nu måste jag sova  minst 15 härliga timmar på jobbet väntar i morgon, tjoho..
Lillskroten och Storskroten som lämnat mig tillfälligt, så jag kan ägna mig åt att dra in kontanter till familjen!

RSS 2.0